IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

besis

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
ņemos un ņemos,,,jau piegriezās...paid to click ir galīg garām...sērfošana nav droša...un tas affiliate--->postot ir vājprāts,mājas lapu nemāku uztaisīt, blogi ir kautkas dīvains. nu tā laikam būs jāpaņem bišk atpūta... ko vēl izmēģināt?

Tev pašai smiekli nenāk par uzrakstīto? Tu vēl joprojām sapņo par Interneta zelta āderi, domā, ka nopelnīsi naudu neko nedarot???
Tie paši blogi - tur vispār nevajag prakstiski nekādas tehniskās zināšanas, pat izmaksu nekādu!

Domāju, ka Tev labāk aizmirst par visu šo te un mierīgi dzīvot tālāk :D

lol, blogs jau nu tiešām ir visvienkāršākais ko darīt, ja to nevari pavilkt, domā par peļņu ārpus interneta ;)

nu jaa, blogaa uzspied "write post" (rakstiit rakstu);

ieraksti nosaukumu, uzraksti teksti;

izmanto menu podzinjas lai izceltu tekstu, lai pasviitortu;)

kad uzrakstiits, spiezham: POST vai SAVE / Publish, kaa kuraa vietaa; URAA!! :D

ka jau teicu apgusti i-netu un pec tam sac pelnit, es 1 forumaa ar 60 postiem dabuju 2 sale pie andy (nu tur nacas pm arii parunat), ja atrodi istos forumus tad nekada traka postoshana nav diena kadi 10 posti un menesi 2 sale gan ka buus :)

veixme nav vajadziga ne jau es vienigais ar tik mazu ieguldijumu dabuju sales :)

nu tapec ka tu pedejaa pamodies vai nu arii dari kaut ko ne taa; vai parak daudz laika pavadi cepot lapu, kaut arii 99% laika butu javelta trafikam - promotion;)

kas ar tiem forumiem notiekās?! lielākajā daļā nevar paraksta vietā iekļaut linku!

skaisti...kārtējo banu dabūju, nu kas tā par lietu ka reklamētis nevar

sintija teica:
skaisti...kārtējo banu dabūju, nu kas tā par lietu ka reklamētis nevar

nejauc spamu un ubzaaziigu reklaamu ar nelielu signature:)

kad letinjiem pieleeks ka juusu sakainais spams nevienam nav vajadziigs!!!

bet neitraala piedaliishganas diskusijaa, kur apakshaa ir tavs apraksts

_______
visit Sintijaweightloss.com if you want to lose weight

man tā mājas lapa pazuda karoč...windows gribēja lai wordā kautko instalēju saistībā ar html un tas neinstalējās... eh paliku pie bloga!

* mājas lapu laikam man neizdosies uztaisīt...
* blogu esmu pilnu jau piecūkojusi ar reklāmām
* forumos nedrīkst likt parakstā linkus.
nesaprotu ko vairs darīt?

ej ārā un papriecājies par saulīti,
padedzini veco zālīti ;)

saulīte man pie loga spīd!man kūlas dedzināšana liekas pa traku!vai arī domāji to kaltēto zālīti ? ;)

Jasak gatavoties sezonai :D
Kulas dedzinasana ka neka musu nacionalais sporta veids.

sintija teica:
* mājas lapu laikam man neizdosies uztaisīt...
* blogu esmu pilnu jau piecūkojusi ar reklāmām
* forumos nedrīkst likt parakstā linkus.
nesaprotu ko vairs darīt?

nu jasak varbut nopietni dariit:

- izstradaa soliidu lapu, kaa teiksim: http://www.weightloss-research.com
(doma, ap 30-50 lapas saturiigas, unikaalas informaacijas)

- saac nodarboties ar linku ieguushanu, nespamo forumos, bet tai vietaa, apmainies ar linkiem ar citam liidziigaam lapaam, submitee direktorijaas (ir kadas 300-500 popularakaas), raksti rakstus un iesuuti rakstu direktorijaas apakshaa parakstot autoru un autora majas lapu;

man liekas, ka lielaa dziive tik tagad var saakties:)))

pamatlieta: tev vajadzes daudz kvalitatiivu saturu un daudz linkus:)

Atpakaļ
Tops