IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Balsojums: Cik miljonus jau esam nopelijusi :D

individual

New member
Pievienojies
28. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Nu gribas uzzinat cik tad ar "kliskinasanu" esat sapelnijusi :D
Nu lab nopietni. Nobalsojam un uzrakstam ar ko nodarbojaamies.
Tas varetu daudziem loti labi noderet, lai redzetu realakaas "jomas" kuras darboties lai gutu pelnu.

UN! Nevis cik miljonus jus redzas sava ekrana, BET cik reali esat nopelnijusi un sanjemusi, turejusi savas rokaas.

Es pievienojos nullishu grupai :P

How much have you earned in internet?

True digits, not in your display, but real money you have ever get, in your hands.
Currency is LVL. 1 USD ~ 0.55LVL

individual teica:
How much have you earned in internet?

True digits, not in your display, but real money you have ever get, in your hands.
Currency is LVL. 1 USD ~ 0.55LVL

Just tell us USD, GBP, EUR, whatever you got. No need to convert to LVL.

Ak jaa, jautaajums, a jus macaties no kaa? no dzjekiem kas pelna 5$ nedeeljaa vai no tiem kas pelna 100'000 un miljonus menesii? :)

Tas tiem kas domaa ka admins veljoprojam klikshkina uz banneriem, un Sandim, kursh domaa ka autosurfos un hyip var tikai pakaast :lol: kapeec 180usd? tapee ka e-ls vienaa reizee vairaak nepienjem, a tie 600usd tika mainai meitenei :P

atskaite.JPG

Izskataas interesanti, jautaajums pa cik lielielm laika periodiem iet runa, bet nu pagaidaam lielaakais ko no shita foruma esmu redzeejis:) smuki:)

sandis teica:
Izskataas interesanti, jautaajums pa cik lielielm laika periodiem iet runa, bet nu pagaidaam lielaakais ko no shita foruma esmu redzeejis:) smuki:)
Izskatās jau jauki :) Ja šitas ir sapelnīts gada laikā tad ir OK, bet ja pāris(2-4) mēnešu laikā tad ir ko pabrīnīties :)

Labais Admin !!
No tevīm ar varētu ko pamācīties.
No kurienes tad velc šo piķi, ja nav noslēpums ? :)

Ja butu interesanti uzzinat kuri ir tad tie hipsi kuri nekrapjas.
Pat wikipedija aprakstits HYP's krapsanas mehanisms :D

@Briksons

Lieliska doma paraksta turet regulari updeitotu inf, ka tad veicas i(e)- biznesaa

99,99% autosurfu un hyip ir scami. un agri vai veelu vinji pazuud. tapeec ir jaapielieto pareizaa strategija (kaukur jau raxtiju ieprieksh kaa ar surfiem droshi pelniit, lidzigi ir ar hyip, tikai riskantaak) lai paspeetu ari nopelniit ar vinjiem. un protams galvenais ir pieredze.

ADMINS teica:
Tas tiem kas domaa ka admins veljoprojam klikshkina uz banneriem, un Sandim, kursh domaa ka autosurfos un hyip var tikai pakaast :lol: kapeec 180usd? tapee ka e-ls vienaa reizee vairaak nepienjem, a tie 600usd tika mainai meitenei :P

Nav slikti tikai tā nav taisnība, ka e-ls vairāk par 180USD neņem. Drīzāk ir problēmas, kad mēģini ar viņiem vairāk par 1000$ konvertēt, jo lapa izdod kļūdu paziņojumus un summa pazūd kaut kur. Jau divas reizes saskāros, jo pēdējā reizē aizmirsu par to gļuku. Bet nedēļas sākumā vispār vienu tranzakciju bija pazaudējuši, tā kā jāseko viņiem līdzi. Man tā pietrūkst gCard :(
Ar hyip un autosurfiem var nopelnīt, bet baigi riskanti tas ir sevišķi iesācējiem.
pedned.JPG

Paipals

P.S. Kaut kā neļāva man te nobalsot gan...

Atpakaļ
Tops