IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

autosurfs - lameriem

Labriit!!! :lol: Dzheks ienaacis kruto meetaa un nezin kas ir forex??? :lol: ieej sadaljaa forex varbuut naaks tev atklaasme :lol: :lol: :lol:

Prestons teica:
Labriit!!! :lol: Dzheks ienaacis kruto meetaa un nezin kas ir forex??? :lol: ieej sadaljaa forex varbuut naaks tev atklaasme :lol: :lol: :lol:

tev taisniiba ir riits:) un pietiek mulkoties :)

forex nav mana joma, toties , dolaaram pizdulej vajadzetu iedot vai arii eiro pagremdeet, principaa jau pofig ko;)

Forex iisteniibaa buutu labs grup-bizness - nu wienam paaraak gruuti izsekot gan statisitikaam, gan tirgus analiizeem ieksheejiem un aareejiem faktoriem..

Forex taapat kaa google adwords ir liela naudas zaudeeshana JA tu nezini ko dari..
Forexaa newar darboties bez apmaaciibaam waj bez jebkaadaam zinaashanaam - citaaditas ir bizness uz aklo jeb zinaatniskaa walodaa- hyip un autoserfs

Jaa taa tas ir!Bet es visu esmu iemaaciijies pashmaaciibas celjaa!Var teikt ka veeljoprojaam maacos!Runaajot par zeltu tad tagad vinju ir ljoti izdeviigi pirkt jo cena ir 617-618,bet pirms nedeeljas bija 647!Taakaa reekjiniet pashi kaa uz zeltu var uzvaariities kad uzleeks atpakalj!

waj arii wari iekrist bankrotaa aceries pa wasaru zelts nokrita kaa no debesiim.. cik tur taas kompaanijas nogrieza e-goldu nost no sawiem izmaksu iespeeju awotiem - lai nepakaastu naudu uz paarskaitiijuma procentiem un weertiibas krishanas..

Preston tew wajag waak ieintereseetus cilweekus un taisiit sho pasaakumu par grupen :D
es domaaju grupen biznessu - newis to KO IEDOMAAJIES TU:D :D;)

Es?
pats nodarbojos un maacos mlm, katru dienu rekruteeju te wienu te diwus no reklaamas kampanjaam netaa - naw ja nekas- bet ja saliidzina to kam man ir tykai 18-mit un man net pelniishanaa ir kaadi 2 gadi pieredz ( wismaz zinu kur ko atrast -tas toch) es rubiju shajaas lietaas kaa wiens otrs - baigi gribeetos tautieshus izskolot..lai mazaak winjiem saapeetu delj hyip un serfa tuksie macinji:(

Nu pagaidaam mees esam tur triijataa!Un nu nepavisam nav taa ka visi dara to ko iedomaajos es! :) Trijataa sanaak labaak tas viss!Vairaak gruuti piesaistiit jo neviens jau negrib ieguldiit naudu taados kaa forex,tikai nesaprotu kaapeec :roll:

Nu risks tomeer pastaaw..
bez tam uz masiiwu muuseejo online aborigeenu - piedod par tyk traapiigu bet preciizu apziimeejumu latwijas online pelniitaaju apziimeejumam - pilni ar aizspriedumiem

Forex peec winju uztweres ir birzha,nu un kas taadus usa bojewikus atskatijies tam tykai wiens paurii - forex=naudas birzha= naudas pakaashana

nejauka bet formula wieteejas produkcijas..

Un man taa stypri liekas ka tu lej - ka ieliki 20 lapas bet dabuji aaraaa 160 - mani wecu online weteraanu ar tyk taadu haipu newar paarliecinaat.. nedusmo un neuztwer par apwainojienu - manii ir wecaa mlm skola - naw taadu sheemu kas tewi nakts laikaa padariitu par miljonaaru - tas pat matemaatiski naw iespeejami , kur niu weel twerami - fiziski taateikties:)

Nu to jau izlem pats vai ticeet vai nee!Kaads gan man tolks tev kautko te stumt ausiis?No 20 uz 160 uzvaariiju 3 dienaas!Var teikt ka kaartiigi noveicaas jo peec tam viss kurss konkreeti nogaazaas lejaa un veel tagad nav uzkaapis atpakalj !

nu warjaw buut - noweelu tew to - neesu skaugjis:)

Bet man prieks ka nenoliedz ka wienam pagruuti tikt galaa ar forexu..naw tieshaam beernu speele typa autoserfs vaj hips;)

Jaa nu tas gan!Ja buutu meegjinaajis vienatnee jau pirmajaa dienaa buutu visu pakaasis kaa to starpcitu ir daudzi izdariijushi! :)

feenixz teica:
waj arii wari iekrist bankrotaa aceries pa wasaru zelts nokrita kaa no debesiim.. cik tur taas kompaanijas nogrieza e-goldu nost no sawiem izmaksu iespeeju awotiem - lai nepakaastu naudu uz paarskaitiijuma procentiem un weertiibas krishanas..

es runaju par zelta stiejnu iegaadi? mes uz taas pashas nots? (es skatijos uz to kontekstaa uz lata inflaaciju)

Atpakaļ
Tops