IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

SEO atslegvardu piemeklesana nisai

moiks

New member
Pievienojies
9. Aprīlis 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Ir gatavs blogs,ka man atrast top atslegvardus prieks savas nisas,ka jus to darat? Lapa ir latviesu publikai,ka izveleties top 10 atslegvardus mana nisa latvijas publikai?
Un kur var atrast redzamos konkurentu atslegvardus pie lapas source vai ka savadak ari?

Tagad Latv. val. keywordus var atrast iekš Google Keyword Tūļa - https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal.

Es veltu apmēram nedēļu savu atslēgvārdu meklēšanai, ja lecu jaunā nišā. Taka nesteidzies meklējot atslēgvārdus, ja ir iespējams tad atrodi vismaz 30.

Lai uzzinātu kāda ir konkurence, tad iekš google search ieraksti piem "mašīnas" (ar pēdiņām) un google tev izmetīs precīzu skaitu konkurējošo mājaslapu skaitu. Konkurējošo mājaslapu skaits tiek parādīts googles augšējā labjā malā kur ir raksīts "Rezultāti"

ja vēl ko vajag - prasi.

Un lai uzzinātu kādus tieši keywordus izmanto tavs konkurents - piem, kā es varu uzzināt kādus keywordus izmanto www.microsoft.com , tad vajag atrast tūļus kas šo operāciju veicu. Tiesa gan, cik zinu tādu ir daudz, i pa masku i pa velti, bet esmu dzirdējis, ka tie kas ir pa velti diezgan lielā mērā ir šausmīgi (sliktā nozīmē). Pats tādus neizmantoju, bet taisos.

Lai atrast tādus rīkus, jeb tūļus, tad vienk. googlē pameklē "Keyword Spy" , vai kautko tamlīdzīgu.

Atpakaļ
Tops