IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Atskaites / Atsauksmes utt.

individual

New member
Pievienojies
28. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
šeit varētu publiskot savas atsauksmes par trafika ģenerēšanas metodēm.
Cik cilvēkus un ar ko izdevās piesaistīt, cik no tiem nopirka produktu.

Īpaši intersē kā jums veicās ar ebay, cik cilvēkus izdevās piesaistīt un vai izdevās ko pārdot. Cik naudas nācās iztērēt un vai bija tā vērts.

Nu es piemēram tērēju ap 50 EUR dienā Google Adwords, kas atdod ap 170 EUR in sales.
Racing-Index reklāma ap 10 GBP dienā - atdod ap 80 GBP in sales
Ad Brite - 20 USD dienā - atdod ap 40 USD in sales

galigs vax, mosh 1 sale bus, 1 itka dzheks atraxtija ka pirkshot nakamjas dienas:) cerams pa februari dabuhsu velvienu sale lai marta var dabut naudu :/

aa visitori man ir 200+ unikali ap 200

loud teica:
galigs vax, mosh 1 sale bus, 1 itka dzheks atraxtija ka pirkshot nakamjas dienas:) cerams pa februari dabuhsu velvienu sale lai marta var dabut naudu :/

aa visitori man ir 200+ unikali ap 200

200 dienaa vai pavisam?

individual teica:
šeit varētu publiskot savas atsauksmes par trafika ģenerēšanas metodēm.
Cik cilvēkus un ar ko izdevās piesaistīt, cik no tiem nopirka produktu.

Īpaši intersē kā jums veicās ar ebay, cik cilvēkus izdevās piesaistīt un vai izdevās ko pārdot. Cik naudas nācās iztērēt un vai bija tā vērts.

gribu piebilst buutisku lietu, teiksim ar tiem pashiem PPC/adwordiem.

Tu vari ielikt 10 keywords un ceret nu buus nu buus, bet patiesiiba ir taa, ka paies laiks kameer tu izsveepeesi araa visus tos keywordus, kas dod miinusus:) ja busi apkjeeriigs, lietosi pareizos tuuljus, tad paris nedelju laikaa dabuusi iistu golden keyword list, kas piemeram konvertees 1/10, un busi izmetisi visus 1/10000 kas njefiga nekonvertee:)

shodien pirmais sale :D, jamegjina dabut velvienu pa februari lai var 1. marta dabut izmaxu :)

hmm nez kape lai vinsh brektu jo ja kads nesavac minimumu, vinjam jau paliek kjesha... hmm te ozh pec krievu biznesa :D

Nu kapec ir jabut 2 saleem - elementaari, tapec ka 1 sale iespejasm tu pats cheeto un taisi sev skidku.

Nu ko Csharp, apsveicu ar pirmajiem 70ls ;)

aa thx sandi tag man aizgaj, ieprieksh domaju ka vnk tapat prikola pec liek

hmm man 1 sale bija pie 250 otrais pie 290 :D, visitori neko neizska, galvenais unique

1700 visitori, bet nopirka viens, kas viens pats atnāca no viena foruma un nopirka. :))

Atpakaļ
Tops