IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

ar Sharecash 60$ nedēļā! info kas un kā!? ŠEIT

neoexe66

New member
Pievienojies
11. Novembris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Tātad es strādāju ar failu augšuplādēšanas ("Upload) kompaniju Sharecash, tā ir kompānija, kas dod iespēju Tev nopelnīt ar lejuplādētajiem failiem. Skan diezgan sarežģīti, bet patiesībā tas ir ļoti vienkārši!! Īsumā izstāstīšu kā tas strādā, tātad tu piereģistrējies SHARECASH Tagad tev ir savs konts šajā servisā.... tev ir jāuzlādē uz sharecash servera kāds pietiekami interesants fails, ko cilvēki labprāt gribētu lejuplādēt...kad esi augšuplādējis savu failu kas nedrikst pārsniegt 200MB tev tiek piešķirts links kuru vari reklamēt likt forumos.. principā darīt visu lai cilvēki lādētu šos failus!

Manai referāļu programmai ir sagatovota speciāla info par blogu kā to padarīt apmeklētu, izmaksā viņi no 10$ ko ar manu metodi var savākt pa dienu reaali laiku tikai mazliet ieguldot vairaak saakumaa bet kad viss aiziet tad nepiecieshama max pus stunda dienaa..pirms veido blogu un sāc ar to darboties sazinies ar manīm prieksh sīkākas info... liels pluss ir tad ja tev pieejams internets kam bieži mainās ip !! sikāk pie manīm!! neoexe6@gmail.com

http://sharecash.org/index.php?ref=20868

Oukej,
1)man ir apm 1500 faili, vai tos visus varēs uzčinīt pie viņiem?
2)vai drīkst spamot???....

Richis teica:
Oukej,
1)man ir apm 1500 faili, vai tos visus varēs uzčinīt pie viņiem?
2)vai drīkst spamot???....

lādē visus cik tev ir... bet skaties ka tiec gala ar viņiem vēlāk!
spamot drīkst, nedrīkst spamot vienārši Sharecash linkus pa tiešo uz failiem bet ja tu spamosi kautkādu savu mājaslapu vai blogu kur iekšā būs linki uz Sharecash failiem nebūs nekadu problēmu!

dimants teica:
uz kurieni tiek veiktas izmaksas? :)

PayPal (30 dienu laikaa garantee bet parasti ir ap 20 dienu),
čeks,
ePassporte,
Western Union sākot no 100$ izmaksā 2-4 h laikā!!
Wire Transfer saakot no 100$ izmaksā 2-4h laikā!!

pati pirmā izmaksa pirmie 24$ no Sharecash, nākmā gaidāma uz 22 Novebri..tābūs krietni lielāka :D[/img]

Izdoties izdosies, bet tas nebūs tik ātri un vienkārši.

Tur jāpastrādā diezgan, lai dienā vismaz $1 būtu.

Kopā esmu saņēmis 257$. Pa jūniju vispār neko nedariju un dabuju 60$. :)

Atpakaļ
Tops