IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affilate

siemens

New member
Pievienojies
28. Februāris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Es gribetu paprasit vislabakos veidus ,ka varetu pelnit ar affilate ,iznemot adsense,textads tie kuri pidava par kliskski kadu konkretu naudas summu,es mekleju ,bet isti nesapratu kurs ir ka,vienkarsi kuri butu tie labakie?

nu man ir 4.2centi par kliku :lol:
ieksh vinefire saliec tos linkus un normali var dabuut :D

pag pag ,a ka tad vinus var samikset?Es isti neibraucu ,nevari tadu nelielu pamacibu uztaisit?Es butu loti pateicigs.!

siemens, man viens jautājums. Cik tev gadiņi?

registrejies ieksh taja germanju saitaa kaa affilate apstirpini e-pastu tad panjem pay per click programas linku un ej uz vinefire tur ar registrejies, ielogojies un pievieno linku pie add link :lol:
tad pagaidi max 1min. kad links paradisies un tad gaidi :D

Mazliet stulbs jautājums bet nu tomēr.. Checks Payable To ? Kas šeit jāraksta ?

es izsti nezinu, bet agraak kad registrejos man liekas tur ievadiju vardu uzvardu, nju taa lai saprot kam maksaat cheku :)

Tagad ir nākamā problēma, ar mazu viltībiņu var panākt 300-600 unikālos kikšķus dienā. Bet manu akontu ar iemetīs Percentage Programā, nesanāks unikālo lietotāju un reģistrēto lietotāju atiecība nepieciešamā. Nav jau iespējams to kaut kā apiet ? Ātri saņemt čeku pirms viņi paspēj mani pārmest citā programā ?

nebuus ja vien neesi pieteicis speciali to precantage programu.
ieks vienaa saitaa viens chaliits katru dienu liek ap 5reklamaam videji kur ar to saitu un vinjs normali pelna, njemot veraa ka par taam 5reklamaam ir jamaksaa 100$ aptuveni un vinjs var atlauties to katru dienu likt un vel dabuut ienakumus :lol:

You must maintain the traffic quality of 1 free member in 20 uniques and 1 paid membership in 25 free members at all times or else your account will be converted to the Percentage Program. Kas tad tas pa zvēru ?

itkaa vajag vismaz 1signupu no 20unique visitoriem bet tas jau poh, man parsniedz tos 20unique bet naudu tikuntaa pieskaita :lol:

Cik tad tad dienā sanāk iekasēt ? :) Čeku vēl nēsi nopelnijis ?

šorīt 7:30 no rīta piereģistrējos un tagad kontā jau 13.23$ un 315unikālie apmeklējumi. Tikai droši vien izgāzīšos jo tā atiecība nav tāda kādai jābūt!

un kaada tev ir?
man vel nav vneviens signups un 15$ jau ir :lol:
P.S - mosh pateiksi kaa dabuji tradiku? :D

0 signup :D :D
trafica noslēpums slēpjas pie tā ka man ir cs 1.6 serveris, uzliku tiklīdz kāds ieiet tajā automātiski atver manu linku:) Tas nes apmēram 70% no trafica. Tikai no atlikušajiem 30% nav neviena signup :(
Ja kas es uzliku šo fi''cu tikai uz viena servera bet pavisam man ir 3, varētu dabūt vēl 3x lielāku traficu,tikai jēga maza.
Pašlaik par 11h, 336unikālie un 14.11$

Atpakaļ
Tops