IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Adverbux

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
http://Adverbux.com/register.php?ref=1564

AdverBux
Brand New Get Paid To Click Website
- Membership is FREE.
- Get paid to visit our advertiser's websites.
- Earn a very generous $0.01 per link clicked.
- Earn a very generous $ 0.01 for each website your referals view.
- Realtime reports of your earnings.
- Payment requests can be made every day and are processed through PayPal.
- The minimum payout is $ 10 .

Reģistrējamies te >>> http://Adverbux.com/register.php?ref=1564

Lielākai daļai jau tā ir - man jau arī diez ko nepatīk - a ko darīt ? :)

Nu īstenībā te pelnās ļoti labi.

Jo pelnīt var ne tikai klikšķinot tos linkus , bet arī spēlējot spēles un pildot uzdevumus un citas lietas. Kas labāk saprot angliski to var lieliski izmantot.

Atradu internetā arī izmaksu pierādījumus, tā ka maksā droši.

Var arī nopirkt referāļus un labāku bonusu līmeni, kad var pelnīt vairāk no saviem referāļiem - to arī izdariju !!

IZSLUDINU KONKURSU !!!!

Katram kas man sapelnīs 1$ maksāšu 0.10$ atpakaļ uz egold.
To visu ļoti labi tur var iekškonta statistikā redzēt, tā ka nav problēmu.

Katrs kas reģistrējas atsūta man uzreiz savu niku, lai varu apskatīties vai tiešām esat zem manis un tad jau viss notiks !!!

Te var pelnīt naudu arī spēlējot spēlītes un pildot uzdevumus !! Izmantojiet to !

par kaadaam 7 speelitees 1c.
Briksons- kaadaa veidaa es tev varu sapelniit dolaaru?
ar referaliem? es itkaa esmu zem tevis registreejies. :wink:

Tu vari pelnīt arī pats klikojot pa linkiem - tur ir pietiekoši daudz viņu, kā arī spēlējot spēlītes un pildot offerus.

nee es domaaju tev nolelnit, jo tu tur biji rakstijis ieprieks.
nezinu kaa tev bet man kliki ir dienaa ir kadi 7. tas ir maz! :wink:

Jo biežāk tur ielūkosies dienas laikā , jo vairāk klikus savāksi. un tur ir arī citas lietas ko darīt ne tikai kliki.

Un vēl vāc apakšā referāļus - tā tu nopelnīsi vairāk.

Un kāpēc tu koncentrējies, ka strādā tikai man - tu strādā sev !! Tas ko saņemsi no manis ir tikai kā papildu stimuls.

nu jaa, labi.
Bet kaa lai dabuu referaalus? man veel nekad nav bijis neviens, ko lai dara? kaa lai dabuu? :wink:

Nu pirmkārt jau vari saviem draugiem piedāvāt arī pelnīt internetā.

Un vari savu ref linku likt reklamēšanā citās PTC lapās vai arī auto vai manuālo traffic exchange lapās.

jaa draugiem! saubos vai kaads gribees teereet laiku katru dienu klikojot un dabuunot lidz 1 santiimam. :D

Saņēmu pirmo izmaksu , kamēr forums bija offline !!
Izmaksāja kādu 12 stundu laikā pēc pieprasījuma !!!

Un dienā te var dabūt ap 5 centiem un vairāk, ja spēlē arī spēles.

Visiem , kas reģistrēsies zem manis piedāvāju 0.10$ par katru $ ko man nopelnīsiet !!!

Statistika šeit ļoti laba un visu var labi saskaitīt.

Kliki katru dienu paliek arvien vairāk un vislabāk ir ieskatīties tur agri no rīta un vēlu vakarā arī. Un protams arī pārējos brīžos , kad ir brīvs laiks tā vairāk savāksiet !!

Uz paypal vairs neizmaksās - tagad maksās uz Alertpay.
Kam vēl nav konta tur , reģistrējas te:

kas taa pa fignu ka visiem vairs ''nestraadaa paypal''
Manupraat visi ir scam

Tas pats kas ar egold - laikam neatļauts bizness.
Un scam tie ir tikai tavuprāt. Ir tak pietiekoši daudz citas internetbankas uz kurām izmaksāt.
Šis tagad maksā uz alertpay un egold.

man jau vienalga, varu jau uz citu ibanku lai suuta, tikai kapeec man atnem naudu par to ko esmu klikojis, to es nesaprotu. vaitad tur ir kautkaads sakars ar paypal?

Atpakaļ
Tops