IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pamēģināšu treidot 1% robežās

HelmutsHelmuts is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
IBF.lv
Pievienojies
18. Oktobris 2017
Ziņas
129
Reakciju rezultāts
7
atcēlu visus orderus un nolēmu pamēģināt treidot 1% robežās.

Plus, treidoju koinus, kuriem ir liels tirdzniecības apjoms > ieteicams vairāki orderi minūtē. Daudzi no mums ir ievērojuši, pat ja noķer labu cenu, bieži nākās gaidīt 10+ minūtes, lai tikai sagaidītu nākošo pirkumu biržā, un lai mūsu orderis izpildītos, bieži vien ir nepieciešamas 5-6 stundas (tas ir pie ideālas cenas kustības mūsu noliktās cenas virzienā). Piemēram, ETH/ZEC vai ETH/Dash.

ok, ko izvēlējos? 1. nolēmu, ka skatīšos kas notiek ar BNB, jo, ja man ir BNB, es ietaupu 50% uz transakcijām un tas pie 1% uzcenojuma ir ļoti nozīmīgi.

atradu, ka Dash/BNB un Zec/BNB smuki kustās un parasti 4,5-5,5% dienā. + katru minūti nostrādā pirkšanas/pārdošanas orderi.

Vakardienas treidi visi nostrādāja kā plānots un es tikai ceru, ka nekur neesmu kļūdījies aprēķinos :D :D

vakardienas orderi

.. viena lieta jāpiezīmē gan.. nē, pat divas:

1) nenormāls laika patēriņš, kas nav racionāls pie šādiem smieklīgiem apjomiem

2) ko darīšu, ja 1. orderis izpildās un cena iet pretējā virzienā? .. nezinu :) .. nav stop/loss uzlikts.. kāpēc? .. atzīšos > nemāku :( .. vēl neesmu iemācījies tos uzlikt. .. tāpēc turpinu treidot tikai to koinu robežās, kurus droši varu atļauties turēt ilgtermiņā.

kopēcā balance no rīta bija (nesen izkešoju apm 90%):

kopējā balance

rīts sācies ar pāsteigumu > kāds ir ielicis binancē orderi, kur par BNB vēlās iepirkt vairāk kā 1700 ZEC-us ($104k +):

kāds ir ielicis binancē vairāk kā 1700 ZEC

un paskatieties, cik ātri reaģē tirgus..

palikuši tikai 300

---

ko izdarīju es? .. huhh.. pārdevu savus par 2.001 BNB un uzliku iepirkšanas orderi par 1.980 :/ .. brrr.. varbūt vajadzēja nogaidīt :? .. baidos, ka tikai šoreiz nepasteidzos :D .. redzēsim

1% peļņas aprēķins - kalkulators

.. pašlaik viss pēc plāna. darījumi ar ZEC nav bijuši - mazliet "raustos" riskēt :D :D .. cenšos likt "drošāku" 1. orderi (pirms to lieku, vienmēr aprēķinu un papētu pārdošanas cenu un konkurenci) - un no 3 vai 4 neviens nenostrādāja.

darījumi

Balance (šo lieku drīzāk sev):

balance

ehhh... 1. kļūda :( .. nepareizi saskaitīju procentus... 1,000+% vietā uztaisīju 2 treidus ar 0,12+% starpību :/ ... un.. mazliet paliku zaudējumos > un zaudējumos mani iedzina komisijas :/

kļūdains darījums

balance:

konta balance

.. šis liek aizdomāties par nepieciešamību maksāt komisijas :?

.. zini kādu biržu, kur nav jāmaksā komisijas maksas par treidošanos?

hmmm

sāku skatīties vakardien ielikto Bitcoin and Friends jaunāko epizodi (#3) un tur sākumā Loom reklāma bija tik efektīva, ka nolēmu, ka tuvojas mazs Loom cenas vilnis.. Ar lieliem peļņas procentiem nolēmu neriskēt un .. Bang! Trāpīts!

Loom pret BTC ātrs treids

.. un atkal pierādās, ir vērts pasēdēt un pagaidīt - un kad sagaidi, tad peļņa ilgi nav jāgaida :)

jā.. peļņa ir smieklīgi maza, tomēr procesā pamazām kapitāls pieaug >> #CompounfEffect

.. šodien nēsā nepajokam :D :D

gaidu ordera izpildīšanos

.. tāds lūk orderis uzlikts, šodien atpūšos, brīžam pieeju pie datora, un katru reizi pavisam cits skats :)

.. un trakākais ir tas, ka šeit ir runa tikai par 1,16% peļņu (- 0,15 kopā paņems ka komisiju) par abām transakcijām:

peļņa 1,6564%

.. jā, citreiz treidingā abi darījumi notiek 10 min līdz pāris stundu laikā un citreiz sēdēsi pie monitora un gaidīsi kā cietumnieks amnestiju

.. šī iemesla dēļ, man daudz, daudz labāk patīk dash/bnb un zec/bnb pāri > cenu svāstības iet plašākā diapazonā (ātrāk kustās)

apstādināšu uz laiku treidošanu > viss pārvests $BTC ... arvien vairāk liekas, ka tuvojas cenas izmaiņas un neatkarīgi vai tā ies uz augšu vai lejā > vismierīgāk jutīšos, ja "līdz olām" būšu bitkoinā ne altkoinos.

viss pārvests bitkoinā

..

.. nav jau nekas daudz, tomēr, maz-pamazāk kaut kas pa šo pēdējo mēnesi ir samainots un pietreidots :) .. atskatoties - bija labs mēnesis :)

mazs update - jau krietnu laiku netreidoju - ieeju biržā apm 1x nedēļā un, ja kurss izskatās daudz maz normāls (altcoins pacēlies pret BTC) > uzlieku šiem altcoiniem pārdošanas orderus.

Līdz olām $BTC (lai nu cik sekls šis iegrimums būtu)

visus altcoinus pārvēršu bitcoinā

vakar vakarā pamanīju interesantu skatu: visi alti pret btc un usd augšā, tikai monero bija nokritis lejā par 4%

ātrs 1% bang!

monero btc orderi

treidings 1% robežās

.. ehh.. patīk man šie 1% treidi - īss termiņš un portfelītis, lai cik maziņš nebūtu = +1%

Atpakaļ
Tops