RealAvenger
New member
- Pievienojies
- 11. Novembris 2011
- Ziņas
- 0
- Reakciju rezultāts
- 0
Tā kā esmu jauns šajā jomā, tad ir ļoti daudz neskaidrības un nesaprašanas arī. Esmu uztaisījis savu blogu un esmu centies ar dažādiem paņēmieniem iegūt backlinkus, lai celtu sava bloga pagerank, (it kā tagad man uzrādās, ka PR ir 1, bet nezinu cik ilgi tas tā būs) bet kaut kā līdz šim nav īsti sanācis. Vismaz ne googlē, yahoo it kā uzrādījās 28 backlinki, bet nu katrā no backlink checker uzrāda ko citu. Esmu centies komentēt dofollow blogus, uztaisījis rakstu iekš www.a6.lv, arī citur kas ir darīts, vismaz kā rakstīts seo pamācībās, bet nekādi backlinki neparādās. Varbūt es daru kaut ko pilnīgi nepareizi un galīgi greizi, jo esmu kaut ko nepareizi sapratis? Ir bijusi arī doma, ka varētu vienkārši nopirkt, bet kaut kā īsti šim negribās pievērsties. Jo it kā šim nevajadzētu būt tam grūtākajam darbam, jo vairāk ja var paveikt pats. Tikai mazliet līdz galam visu nesaprotu kā tas notiekas. Un ja pērk, tad cik droši tas ir, ka tas backlinks tiešām būs no PR 3,4 vai 7 un ka tas nebūs tikai uz mēnesi vai pāris dienām?
Ja kāds varētu man nedaudz palīdzēt un paskaidrot soli pa solim kur un ko vajadzētu darīt, tad būtu ļoti pateicīgs!
Ja kāds varētu man nedaudz palīdzēt un paskaidrot soli pa solim kur un ko vajadzētu darīt, tad būtu ļoti pateicīgs!