IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. Dalies ar savām domām un pieredzi — par pārkāpumiem lietotāju konti var tikt slēgti.

izrādās var uz ethOS miksēt rx560 ar rx470

HelmutsHelmuts is verified member.

Domain Summit | HostMaria
Personāla loceklis
IBF.lv
Pievienojies
18. Oktobris 2017
Ziņas
146
Reakciju rezultāts
7
man ir rigs ar sešām RX 560 kartēm, kur 1 karte nodega manas vainas dēļ.

rigs ar 5x rx560 kartēm

nopirku lietotu RX 470 4gb karti, kurai ir 2 gadu garantija, (skatījos, lai kartei ir 6 pinu barošana) un tikai vēlāk vakarā man pateica, ka miksēt kartes nevaros - it kā ethOS neatpazīs manu jauno rx470.. noskumu, neko darīt - nolēmu, kad atnāks - pamēģināšu.. 2. bilde parāda, ka karte nav iepriekš bijusi pārkarsēta :)

rx470

rx 470 karte - nav iepriekš pārkarsēta

atnāca, ieliku, 2x restart un aizgāja kā smērēta :)

tagad atkal rigs ar 6 kartēm :)

tagad rigs atkal pilns, jauda labāka, tātad atdeve arī :)

attiecībā par elektrības patēriņu, kas mani ļoti uztrauca, jo rigā ir EVGA 750w barošanas bloks, arī viss čiki - voltmetrs, kurš pa labi (lielākais rādītājs - 442w).. 2 voltmetrs seko Frenkijam, kuram ir divas geforce 970 kartes :)

voltmetrs

kopā abus rigus var redzēt šeit: ej.uz/maineris1

jāpiebilst, ka rx 560 kartes jau ir iepriekš optimizētas mineshop.eu veikalā/darbnīcā - tomēr rx 470 ir ielikta rigā pa tiešo no pasta kastes :) .. neesmu drošs, ka vēlos spēlēties ar kartēm, kurām ir 2 gadu garantija :)

krieviem ir teiciens: zhadnost pogubila frajera (skopums pazudināja čali) :)

Man uz windows 10 vienu brīdi bija 1070 un rx 560 pirms nicehash hack. Nebija nekādu problēmu.

Atpakaļ
Tops