IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

AirBaltic Planies Gandrīz nopirku 10 AirBaltic Planies.. pārdomāju

AirBaltic Planies

HelmutsHelmuts is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
IBF.lv
Pievienojies
18. Oktobris 2017
Ziņas
129
Reakciju rezultāts
7
Vakar biju 2 soļu attālumā nopirkt 1/2 ēteri un iepirkt 10 Planies.. personīgi ļoti patīk AirBaltic, lidot ar AirBaltic arī ir kaifs (ja visi pasažieri lidmašīnā ir adekvāti.. gadījās viens ne pārāk patīkams lidojums uz Dubaiju.. džeki dzēra un skaļi runāja visu lidojumu) un viņu lojalitātes programma Planies liekās super projekts!

tomēr, nauda nav maza.. un pirms procesa nolēmu, drošības pēc, pārbaudīt ar chatgpt Planies projektu..

un šis izmeta ārā šādu lietiņu, par kuru vispār nebiju iepriekš padomājis > atcerēties, ka Planies lojalitātes labumu piedāvājums var mainīties.. Tas man uzreiz lika aizdomāties par to, ka pašreizējie 20 punkti/dienā var tikt samazināti uz jebkuru citu skaitu.. vai pat pilnībā atcelti..

Twīts, kur skaidri teikts, ka pāšreizēji labumi būs aktīvi līdz 2025. gada 31. martam:
Lai skatītu šo saturu, mums būs nepieciešama jūsu piekrišana uzstādīt trešās puses sīkdatnes.
Lai iegūtu sīkāku informāciju, skatiet mūsu sīkdatņu lapu.

vispār šī opensea padarīšana ar WETH man ir galīgā pakaļā :D .. metamask maciņā 2 dažādi ETH - un neviens nav lietojams opensea :D

Screenshot 2025-01-01 at 13.56.52.webp

Binancē arī ir mazliet ēteris, un krakenā arī kaut kas ir.. Jāved ēteris iekšā caur poligon tīklu? :? .. uztaisīšu eksperimentu :)

Taisu eksperimentu ar Binanci, Kraken un Metamask - mēģināšu saņemt WETH

Binancē ETH izņemšanai nav Poligon opcija > izvēlējos MANTA tīklu (chatgpt ieteica):
Screenshot 2025-01-01 at 14.18.26.webp

Krakenā ir ETH izņemšana izmantojot Poligon tīklu:
Screenshot 2025-01-01 at 14.20.57.webp

.. skatīsimies tūlīt kas sanāca

taisu nākošo eksperimentu > no binances ienāca manta tīkla eth un arī neparādās kā weth

.. attaisīju opensea Planies offers lapu un nospiedu "Make collection offer"
Screenshot 2025-01-01 at 14.44.16.webp

==

tad, ievadīju 0.01 Offer Price logā (pat ja man pašlaik WETH nav) un man apakšā parādījās opcija "Add Weth"
Screenshot 2025-01-01 at 14.45.21.webp

==

nospiežot "Add WETH" pogu, parādās adrese.. Bāc! Kur es biju agrāk :D :D

mēģinu nosūtīt ETH no MANTA tīkla uz šo adresi.. skatīsimies vai sanāks :)

Screenshot 2025-01-01 at 14.42.19.webp

.. zinu, baigā putra :D .. jāizburās cauri

:) esmu mazliet "iepēries" metamask ETH un WETH ekserimentos..

tagad man matemask ir nepieciešams mazliet POL un BNB, lai varētu sūtīt ETH ārā no šiem tīkliem (vai swapot šos eth).

giphy.gif

it kā jau loģiski.. bet tomēr... :D :D **** crazy... ahh, magiceden + SOL (phantom maciņā) ir tik ētri

hum.. cena iet mazliet lejā..

Screenshot 2025-01-04 at 22.53.41.webp

paldies šīm ziņām?

Lai skatītu šo saturu, mums būs nepieciešama jūsu piekrišana uzstādīt trešās puses sīkdatnes.
Lai iegūtu sīkāku informāciju, skatiet mūsu sīkdatņu lapu.

Atpakaļ
Tops